Ser més feliç aquest 2013

Perquè ens proposem coses que mai no farem?

Desfer-se dels “hauria de”…

Els “hauria” son aquelles coses que creiem que hem fer però que en realitat no son una prioritat per nosaltres: “hauria” de perdre pes, “hauria” de fer exercici, “hauria” d’aprendre un altre idioma, “hauria” d’anar caminant al treball, “hauria” de fer allò o allò altre. Una llarga llista de “hauria” que l’únic que aconsegueixen és desanimar-te, aclaparar-te, i per tant allunyar-te del que realment t’interessa a la vida. Et recomano que facis ara mateix una llista amb els teus “hauria”, et dono un temps………….. No continuïs llegint! No ho has fet! ………………

 

Un cop tinguis la llista dels teus “hauria” et recomano que la trenquis, o que facis una pilota de paper, o que la cremis! Llénçala amb totes les teves forces! Has de buidar-te d’aquests “hauria”, son un pes que no tens perquè dur, desfés-te d’aquesta llista per sempre més! És hora d’oblidar-los, i crear una nova llista amb uns objectius que et moguin!

Cóm sé que estic davant d’un objectiu de debò i no d’un “hauria”?

Talane Miedaner aconsella que la millor manera d’esbrinar-ho és preguntant-te: “Quant de temps fa que ho desitjo?” Si fa més d’un any, és un “hauria” que no té cap utilitat, no et mou. Alliberat d’ell, no continuïs donant-li voltes, és un objectiu caducat.

Estem totalment lligats a aquests “hauria” i segurament no faràs cas i no t’alliberaràs d’ells, així que si creus que no ets capaç, almenys, has de transformar-los de forma que puguin ser possibles.

Com desfer-me dels “hauria”

Per exemple, en comptes de concentrar-te en perdre pes, posat com a objectiu cuidar-te molt més, i això et comporta noves activitats que potser fins ara no feies: Visitar a un nutricionista, menjar sa, fer-te un massatge, fer exercici, fer-te un tractament corporal o facial, arreglar-te més, inscriure’t a un classe de ball, rodejar-te de persones que tinguin bons hàbits..

Written by

Cap comentari.

Comenta

You must be logged in to post a comment.