Curs de Coaching

Aprèn tècniques del coaching per ser millor i més feliç.

“Qui vulgui ensenyar-nos una veritat que no ens la digui: que ens situï de manera que la puguem descobrir nosaltres mateixos”

José Ortega y Gasset

Des de fa uns pocs anys el coaching sembla haver-se posat de moda, alguns han sentit parlar, a altres els sona i evidentment molts no sabreu què és i quina funció exactament. En coach se li tendeix a relacionar pel seu nom, amb un entrenador, i no renego, ja que la seva funció és motivar persones i equips i treure el millor d’ells. També es diu que és un tipus de teràpia, i és evident que ho és, el format i els resultats poden ser molt semblants.

Què és exactament el coach?

El coaching parteix de la premissa que cadascú té el coneixement i les eines per aconseguir els seus objectius i solucionar els seus problemes, i d’aquí la relació amb la frase d’Ortega i Gasset, el coach no et dirà què has de fer o com , mai t’aconsellarà. El coach veu el seu coachee com un diamant en brut al qual cal treure-li lluentor perquè sigui encara millor. El coach t’ajudarà a fixar les teves metes, et donarà les eines necessàries per definir les teves necessitats i els teus valors, et motiva pel camí perquè no decaiguis … És un guia que t’empeny cap el teu èxit personal. L’objectiu és l’autoconeixement, i quan realment sabem qui som, podem donar el millor de nosaltres, podem ser la nostra millor versió.

Objectius:

• Conèixer els fonaments del  coaching
• Treballar l’autoconeixement.
• Utilitzar les tècniques del  coaching per millorar les  relacions socials
• Ser conscient de les nostres  habilitats i competències i utilitzar-les.
• Ser més feliços.

Formadors: Oscar Becerril i Maria del Olmo

Duració: 20 horas

Preu: 105 €

Preu amic Tàctica: 99€

Written by

Cap comentari.

Comenta

You must be logged in to post a comment.