Outdoors i Team Building

L’ojectius dels Outdoors és treballar la cohesió de grup fora del context laboral.

Les activitats de Team Building són beneficioses perquè:

  • Afavoreixen les relacions
  • Estimulaen la confiança en el equip
  • Ajuden a detectar talents en els treballadors
  • Fomenten la comunicació entre el personal
  • Augmenten la resistència a l’estrés
  • Augmenta el nivell d’implicació i identitat dels treballadors amb l’empresa

L’empresa pot utilitzar els Outdoors i TeamBuilding per celebrar els èxits o per modelar als seus empleats en un equip.  Les tasques es fan més fàcils quan tots els empleats entenen que estan treballant junts per un objectiu comú. Els obstacles són superats quan la gent es reuneix per resoldre problemes. Les guerres territorials són menys freqüents quan els socis entenen la importància de les tasques i els deures de cadascú.

Comunicació
Els Outdoors poden millorar significativament la comunicació entre les persones a l’empresa. Millorarà la forma en què la seva gent es relaciona en la seva organització. Les habilitats i tècniques es practiquen i milloren a través d’activitats de formació d’equips i els seus associats podran descobrir com funciona cada departament. La comunicació en totes les seves formes, des del correu electrònic a les reunions cara a cara, es practiquen i s’analitza l’eficàcia. Un cop cada empleat entén les necessitats d’altres socis i departaments, la comunicació entre els treballadors millora immediatament.

Compromís
El compromís amb la seva empresa i els seus objectius corporatius també poden millorar amb la formació d’equips. Quan tothom assisteix a un esdeveniment de l’empresa es reforça el compromís de la companyia.  S’experimenta el sentiment de pertinença i  treballen junts per un objectiu comú.
Les barreres per treballar junts es reduiran i els obstacles en la cooperació seran eliminats.

Cultura
Els seus empleats tindran l’oportunitat d’experimentar i practicar la seva cultura durant la sessió de treball en equip. A través d’activitats i esdeveniments, els seus socis experimentaran els valors de la seva empresa i també tindràn l’oportunitat d’utilitzar aquests valors. Mitjançant l’ús d’aquests valors amb els seus companys de treball, els empleats començaran a entendre la seva cultura i els seus valors i per què són importants per a l’èxit. Parlar de cultura està molt bé, però experimentar-ho, juntament amb els seus companys, fa aquesta cultura una realitat.

Per a més informació i demanar pressupost, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres: info@tactica360.com · 973  788 158 · 620 000 280 · 616 541 386

POSSIBLES OUTDOORS