Està comprovat que les empreses que posen a disposició dels seus executius un programa de coaching, han vist importants millores en la productivitat individual i per tant per a l’empresa, un major compromís amb l’organització i una correcta alineació amb l’estratègia organitzacional. Per això aquesta eina s’està transformant en una creixent necessitat.

El coach executiu ajudarà al directiu ( o l’equip ) a desenvolupar les seves àrees potencials per :

 •     Maximitzar els resultats
 •     Triomfar en el desenvolupament d’un nou projecte
 •     Encaixar a la perfecció en les exigències d’una nova funció
 •     Millorar habilitats directives
 •     Adaptar-se a canvis externs i interns
 •     Disminuir l’ estrès i millorar la satisfacció en el treball
 •     Afrontar una situació problemàtica
 •     Millora del clima i les relacions

Els equips existeixen per produir resultats, són els motors que mouen les organitzacions . En aquest sentit, les organitzacions que creen en els seus equips, els donin suport i els ofereixin les eines per arribar a convertir-se en equips d’alt rendiment i equips que desenvolupin tot el seu potencial seran les que sobrevisquin i tinguin èxit .

TÀCTIQUES DE COACHING ORGANITZACIONAL

OUTDOORS

Outdoors

L’ojectius dels Outdoors és treballar la cohesió de grup fora del context laboral. Les activitats de Team Building són beneficioses perquè: Afavoreixen les relacions, estimulen la confiança en el equip, ajuden a detectar talents en els treballadors, fomenten la comunicació entre el personal, augmenten la resistència a l’estrés, augmenta el nivell d’implicació i identitat dels treballadors amb l’empresa.

Saber-ne més dels Outdoors de Tàctica360º

EXECUTIU

Coaching executiu

Implantar les tècniques de coaching amb els directius. Formar i crear líders ressonants que sàpiguin transmetre i impulsar la motivació en els seus treballadors per tal de millorar el seu rendiment.
Demana més informació

EQUIPS

Coaching d’equips

Treballar a través de dinàmiques de comunicació per tal d’aconseguir un canvi profund en l’actitud i el clima d’un equip de treball, per així obtenir millors resultats, i prevenir possibles conflictes laborals.
Demana més informació

360º

Model 360º

Aquest és el model TOTAL de coaching per a empreses, passa per diferents fases que portaràn a l’empresa a una evolució total i per tant un augment en els seus resultats. El procés comença per l’anàlisi del context (handycaps, problemes, filosofía, vicis ocults, persones tòxiques, persones potencials, rendiment laboral, punts d’estrès…), un punt de desenvolupament del model 360º, finalitzarà amb una valoració dels resultats i continuarà amb un seguiment del model per part dels nostres Coachs.
Demana més informació

Equip de Coachs

 • Maria del Olmo
  Socia-fundadora de Táctica360º Formadora Coach Técnica en Animación Sociocultural...
 • Oscar Becerril
  Socio-Fundador Tàctica360º Formador Diplomado en Relaciones Laborales Técnico Superior...